Etusivu     Yritykset ja Business     Koti     Autoasiaa     Rakentaminen     Uusi tekniikka ja tietokoneet     Teatteri     Internet     vaatteet ja kaupat     Matkailu     Terveys     Turvallisuuspalvelut     Valokuvaus ja valo     Kiinteistöt     Rakennustekniikat     Hautajaiset     Lemmikit    

 

Kunhan pääsee nopeasti kotiin


 

 
 
Yksi syy on varmaan se, että ihmisten kotielämä ja elämä yleensäkin on niin kiireistä. Ei siinä ole aikaa jäädä tuntemattomia auttamaan tien päällä. Se kuitenkin hidastaa omaa menoa useita minuutteja eikä sitten ehdi ajoissa kotiin istumaan design -sohvalle ja miettimään mitä trendikästä tekisi. Pitäisikö ihan imuroida ja mopata vai soittaa siivouspalvelu paikalle ja keskittyä viettämään kotona laatuaikaa. Aika harvoin sitä jaksaa siivousvälineisiin tarttua, helpompi on tilata siivooja.
Ruuanlaitto on myös mukavaa. Ennen se kuului olennaisena osana jokaisen perheenäidin kotielämään, nykyään se on myös miesten ja lapsettomienkin ihmisten trendikäs tapa viettää aikaa. Sitähän voisi vaikka kokkailla jotakin keittiössä, esimerkiksi laittaa jonkun viimeisen päälle hienon aterian tai sitten jotain easy recipe -tyylistä eli helppoa ja nopeaa. Tapoja on monia, yhtä paljon kuin on ruuanlaittajiakin. Onneksi jokainen saa valita itselleen sopivan tavan touhuta keittiössä ja muissakin kodin tiloissa.
Tai sitten jollain voi olla kova kiire kodin sijasta vaikka parturiin.
Parturi (latinalaisesta barba, "parta") on henkilö, jonka miehitys on pääasiassa leikata, pukeutua, ahdistaa, muotoilla ja ajaa miesten ja poikien hiuksia. Barberin työpaikka tunnetaan nimellä "parturi" tai "parturi". Kampamyymälät ovat myös sosiaalisen vuorovaikutuksen paikkoja ja julkista keskustelua. Joissakin tapauksissa kylpylät ovat myös julkisia foorumeita. Ne ovat avointen keskustelujen paikkoja, jotka ilmaisevat julkisia huolenaiheita ja kiinnittävät kansalaisia ​​keskusteluihin nykyaikaisista asioista. Heillä oli myös vaikuttava vaikutus mies-identiteetin muokkaamiseen. Aikaisempina aikoina parturit (kutsuttiin parturi kirurgiin) tekivät myös leikkausta ja hammaslääketieteellistä hoitoa. Turvavyötilojen kehittymisen ja parran vähempän esiintyvyyden ansiosta englantilaisilla kulttuureilla useimmat barberit ovat erikoistuneet leikkaamaan miesten päänahan hiuksia vastapäätä kasvojen hiuksia.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: HC Gaz Suomi | hcgaz@hcgaz.com