Etusivu     Yritykset ja Business     Koti     Autoasiaa     Rakentaminen     Uusi tekniikka ja tietokoneet     Teatteri     Internet     vaatteet ja kaupat     Matkailu     Terveys     Turvallisuuspalvelut     Valokuvaus ja valo     Kiinteistöt     Rakennustekniikat     Hautajaiset     Lemmikit    

 

Business ja yritystoimintaa 

 
 
Ennen vanhaan ihmiset auttoivat toisiaan - myös tien päällä. Jos auto rikkoutui tai rengas puhkesi niin ei muuta kuin peukalo pystyyn ja hyvin pian joku pysähtyi auttamaan. Joskus auttaja sai menopelin kuntoon saman tien, joskus tarjosi kyydin lähimmälle huoltoasemalle.
Vaan eipä tarvi nykyään moista odottaa. Jotain jos on sattunut ja jäät odottelemaan auttavaa kättä niin kyllä vaan vauhtia kiihdytetään kun kohdalle osutaan.
Tarkoitushan on, että soitat johonkin yritykseen, joka sinua auttaa hädässäsi. Onneksi nykyään löytyy hinauspalvelu -yrityksiä joka suunnalta ja tiepalvelu auttaa tien päällä. Mutta siitä huolimatta sitä aina jää miettimään että miksi kaikki apu täytyy aina hankkia niiltä, jotka tekevät sitä työkseen eli noin niin kuin business -mielessä. Eikö joskus voisi pysähtyä auttamaan lähimmäistään ihan pyyteettömästi eikä aina vain rahan takia.
Varsinainen business -puoli voisi sitten olla ihan asia erikseen. Eikös mainosmiesten tehtävä ole tuottaa tekstiä ja kuvia, joilla houkutellaan ihmisiä jonkun yrityksen asiakkaiksi.
 
Tulostaminen ja painaminen
Tulostus on prosessi tekstin ja kuvien toistamiseen master-lomakkeella tai mallilla. Aikaisimpia painopapereita ovat muun muassa sylinteritiivisteet ja esineet kuten Cyrus-sylinteri ja Naboniduksen sylinterit. Aikaisin tiedostettu paperinvalmistustapa oli puupuhallus, joka ilmestyi Kiinassa ennen 220 A.D. Myöhemmin painotekniikan kehitys sisältää Bi Shengin noin 1040 AD ja Johannes Gutenbergin 15-luvulla keksimän painon. Painatustekniikka oli avainasemassa renessanssin ja tieteellisen vallankumouksen kehityksessä, ja asetti materiaalisen perustan modernille tietopohjaiselle taloudelle ja oppimisen levittämiselle massalle.
Woodblock-tulostus on tekniikka tekstin, kuvien tai kuvien tulostamiseen, jota käytettiin laajalti Itä-Aasiassa. Se on peräisin Kiinasta antiikin keinoina painattaa tekstiilejä ja myöhemmin paperia. Menetelmänä painatus kankaalle, aikaisimmat selviytyneet esimerkit Kiinasta ovat ennen 220 A.D.
Myös kankaalle voidaan tulostaa eri tekniikoilla. On olemassa painotuotteita, joissa kuva on painettu vaatteeseen ja toinen tapa on brodeeraus. Näitä käytetään paljon erilaisissa yritysvaatteissa. Kyllähän jokainen firma haluaa mahdollisimman paljon näkyvyyttä, joten yritysvaatteisiin laitetaan nimi ja logo hyvin näkyviin. Yritysvaatteita tekee www.yritysbrodeeraus.fi/?Yritysvaatteet.
 

 
Ensimmäiset jäljelle jääneet puupilkkupainetut fragmentit ovat Kiinasta. Ne ovat silkkiä, jotka on painettu kolmella värillä Han-dynastiasta (ennen 220 A.D.). Ne ovat aikaisinta esimerkkiä paperiraudatulostuksesta, joka ilmestyi seitsemäntenä vuosisadan puolivälissä Kiinassa. Yhdeksännellä vuosisadalla painaminen paperiin oli purettu, ja ensimmäinen voimassa oleva täydellinen painettu kirja, joka sisältää sen päivämäärän, on 868. [4] Diamond Sutra (British Library). Kymmenennelle vuosisadalle painettiin 400 000 kappaletta joistakin sutreista ja kuvista, ja konfutselaiset klassikot olivat painettuja. Ammattitaitoinen tulostin voi tulostaa jopa 2 000 kaksisivuisen arkin päivässä. [5] Painotus levisi aikaisin Koreaan ja Japaniin, jossa käytettiin myös kiinalaisia ​​logografioita, mutta tekniikkaa käytettiin myös Turpanissa ja Vietnamissa käyttäen useita muita skriptejä. Tämä tekniikka levisi sitten Persiaan ja Venäjälle. Tämä tekniikka lähetettiin Eurooppaan islamilaisen maailman kautta, ja noin 1400 käytettiin paperiin vanhojen mestarin tulosteiden ja pelikorttien avulla. Kuitenkin arabit eivät koskaan käyttäneet tätä tulostamaan Koraania asettamien rajojen vuoksi
 
Kirjoittaminen / tieteellinen kirjoittaminen
Englanninkielinen tieteellinen kirjoittaminen alkoi 1400-luvulla. Royal Society perusti hyvät käytännöt tieteelliselle kirjoitukselle. Perustajajäsen Thomas Sprat kirjoitti yksinkertaisen ja täsmällisen kuvauksen merkityksestä pikemminkin kuin retoristen kukoistaa Lontoon Royal Societyn historiassaan. Robert Boyle korosti sitä, että ei ole tylsää lukijaa tylsä, tasainen tyyli.  Koska useimmat tieteelliset lehdet hyväksyvät vain englanninkieliset käsikirjoitukset, koko toimiala on kehittänyt auttamaan muita kuin äidinkielenään englantilaisia ​​kirjoittajia parantamaan tekstiään ennen lähettämistä. Se on vasta nyt hyväksytty käytäntö hyödyntää näiden palvelujen etuja. Tämä helpottaa tutkijoiden keskittymistä tutkimustyöhönsä ja julkaistaan ​​edelleen parhaissa lehdissä.Tavallisten luettavuustestien ohella luonnollisen kielen käsittelyn luotettavia ohjelmistotyökaluja analysoida tekstin apuasiantuntijat arvioivat käsikirjoituksensa laatua ennen päiväkirjaan lähettämistä. SWAN, Itä-Suomen yliopiston tutkijoiden kirjoittama Java-sovellus on tällainen työkalu.
Tutkimustulosten julkaiseminen on maailmanlaajuinen toimi, jota kaikki tieteenalat käyttävät tutkijan menestyksen tason mittaamiseksi. Eri kentillä on erilaisia ​​kirjoitusstandardeja, ja kullakin yksittäisjulkaisuilla on tavallisesti omat tyylisuunnat. Jotkut tieteellisen kirjallisen tyylin aiheet ovat: Jotkut tyylisuunnat tieteelliselle kirjoitukselle suosittelevat passiivisen äänen käyttöä, kun taas jotkut kannustavat sitä.  Matemaattisissa tieteissä on tavallista raportoida nykyhetkessä. Jotkut lehdet mieluummin käyttävät "me" pikemmin kuin "minä" henkilökohtaisena persoonana. Huomaa, että "me" joskus sisältää lukijan, esimerkiksi matemaattisia vähennyksiä. Kuitenkin tieteellinen kirjoittaminen on paljon vivahteikasta, ja jännityksen muutokset ja henkilö heijastavat hienovaraisia ​​muutoksia kirjallisen tieteellisen argumentin kehityksessä.  Lisäksi tavanomaisen IMRAD-artikkelin jokaisessa osassa on hieman erilainen tyyli. Kemian tieteissä piirustuskemia on yhtä tärkeä kuin kirjoituskemia. Tämä kohta on selkeästi esittänyt vuonna 1981 Nobel-palkittu kemisti Roald Hoffmann. 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: HC Gaz Suomi | hcgaz@hcgaz.com