Etusivu     Yritykset ja Business     Koti     Autoasiaa     Rakentaminen     Uusi tekniikka ja tietokoneet     Teatteri     Internet     vaatteet ja kaupat     Matkailu     Terveys     Turvallisuuspalvelut     Valokuvaus ja valo     Kiinteistöt     Rakennustekniikat     Hautajaiset     Lemmikit    

 

Turvallisuuspalvelut


 

 
Turvallisuuspalvelut on termi, joka viittaa sekä kiinteän omaisuuden suojauslaitteistoon että henkilökohtaisiin turvakäytäntöihin. Turvallisuuspalveluiden turvallisuuslaitteistoon kuuluu kiinteille laitteille asennetut ovet, lukot, hälytysjärjestelmät, valaistus, liikeilmaisimet, turvakamerajärjestelmät jne .; henkilökohtainen turvallisuus liittyy käytäntöihin, kuten oven lukitsemisen, hälytysten aktivoinnin, suljettujen ikkunoiden, ylimääräisten avainten, ei piilottamisen ulkopuolelle jne. FBI: n raportin mukaan 58,3 prosenttia Yhdysvalloissa toteutetuista murtajista osallistui pakottamiseen. Tyypillinen murtoaika kestää noin 8-12 minuuttia, ja keskimäärin murtaja murtautuu kotiin 60 sekunnin kuluessa.  Yhteiset turvamenetelmät eivät sisällä koskaan ylimääräisiä näppäimiä, eivät koskaan sammuta kaikkia valoja, käyttävät pieniä CCTV-tarroja oviin ja pitävät hyviä välilehtiä naapureiden kanssa. Monissa maissa on jonkinlainen koulutusvaatimus ja lupajärjestelmä alan toimijoille. Esimerkiksi Ruotsin mallista löytyy tietoa www.marikascoffeehouse.com/page14.php.
Suomessa turvallisuuspalveluita tuottavat useat yritykset, esim. www.wikingsecurity.fi
Joitakin ennusteita, joiden mukaan kotiturvamarkkinat ja vartiointipalvelut kokonaisuudessaan tulevat olemaan 47 miljardin dollarin arvosta vuoteen 2020 mennessä, DIY-kodin turvallisuusmarkkinoilla 1,5 miljardia dollaria. Kotimarkkinoiden markkinat kasvavat, erityisesti kaapeli-tv: n ja Internet-palveluntarjoajien kanssa, jotka ottavat käyttöön omat tietoturva- ja kotiautomaationsa. Se on hajanainen markkinapaikka, jossa on "valtava joukko suuria ja pieniä kilpailijoita". Yhdysvaltain markkinajohtaja on ADT, johon on merkitty yli 6 miljoonaa kotitaloutta.  FBI ilmoitti, että 1,7 miljoonaa kotia oli murskattu vuonna 2014.  Sama kertomus osoittaa, että uhrien kärsimän arvioitiin 3,9 miljardin dollarin menetys samana vuonna. Kaiken kaikkiaan, kun keskimääräinen arvo sovellettiin arvioituun murtovarkauteen, keskimääräinen dollarin menetys murto-osaa vastaan ​​oli 2,251 dollaria.
Osana turvallisuuspalveluita on myös järjestyksenvalvonta, joka keskittyy lähinnä ihmisten toimesta tapahtuvaan valvontaan. Näitä ihmisiä kutsutaan nimellä järjestyksenvalvoja. Sama yritys  www.wikingsecurity.fi tuottaa myös tällaisia palveluja. Hyvä järjestyksenvalvoja on sellainen, joka jo olemassaolollaan estää häiriötilanteiden syntymisen.
 

 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: HC Gaz Suomi | hcgaz@hcgaz.com